Kosten en Faciliteiten

 

Deelnemers die zich voor 31 augustus hebben ingeschreven (en hebben betaald), betalen 65 euro.
Deelnemers die zich tussen 1 september en 31 december hebben ingeschreven (en hebben betaald), betalen 70 euro.
Deelnemers die zich tussen 1 januari en 24 januari hebben ingeschreven (en hebben betaald), betalen 75 euro.

 

Inbegrepen in deze prijs zit:

  • Deelname aan de setting en het verhaal dat wij geschreven hebben.
  • Het gebruik van de locatie. Zowel de riante binnenlocatie, de omliggende velden en het aangrenzende bos. De locatie is, hoewel sfeervol ingericht, voorzien van alle gemakken en heeft gescheiden douches en toiletten.
  • Een bed in één van de slaapzalen. Het bed is niet meer dan een matras: matrashoes, slaapzak/dekbed en kussen dienen zelf meegebracht te worden. Gaarne dit zo in-spel mogelijk aan te kleden, danwel af te dekken zodat we ook de slaapzalen in-spel kunnen benutten. De locatie is voorzien van verschillende kamers waarin 8 tot 28 man kan slapen. De verdeling van deze bedden en kamers zal in eerste instantie worden gedaan op in-spel status. Mocht je om een uit-spel reden de noodzaak voelen om in één van de meer private kamers te willen overnachten, kan je dit via de mail aanvragen.
  • Ontbijt op de zaterdag- en zondagochtend. Bord en beker zijn aanwezig, bestek gaarne zelf meenemen!
  • Avondeten in de vorm van een riant buffet op de zaterdagavond. (dieetwensen kunnen worden doorgegeven na inschrijving)
  • Het gehele weekend gratis koffie en thee.

 

Overige (alcoholische) consumpties, maaltijden en tussendoortjes zijn verkrijgbaar aan de bar. In de aanloop naar een evenement zal een menu  worden gepresenteerd.

Bij afzegging vanuit de deelnemer kan het inschrijfgeld enkel bij grote uitzondering worden gerestitueerd.