Inschrijven


 

Inschrijven Kentering V

Na enkele jaren stilte willen we ons favoriete evenement weer oppakken. Om de instap laag te houden en nieuwe deelnemers de kans te geven om kennis te maken met de wereld van de Kentering, willen we de Kentering starten met een ééndaags evenement, en wel op de 19e maart 2022, op het PBC Austerlitz, van 10:30 tot 20:30. Vanaf 09:30 zijn jullie welkom op de locatie om je om te kleden en spullen klaar te zetten. We willen graag zoveel mogelijk van de dag kunnen benutten en zodoende om 10:30 in spel gaan. Om uiterlijk 21:30 verlaten we het terrein weer. Het adres van dit scoutingterrein is: Woudenbergseweg 39, 3711 AA Austerlitz.

Geen zorgen, dit wordt geen lege special waarin we slechts een biertje met elkaar drinken. Het wordt een volwaardige voortzetting van het verhaal, inclusief een klein leger topfiguranten, om jullie direct het verhaal en de rijke geschiedenis van deze wereld in te slingeren.

We snappen dat het inmiddels even geleden is dat dit evenement gedraaid heeft of dat je wellicht weinig weet van de wereld, dus spreek ons vooral aan om even samen te bedenken wat er mogelijk is. Wij zijn goed bereikbaar via Discord, maar ook middels dit e-mailadres.
Op de website, die hieronder in de link tree te vinden is, kun je beknopt lezen over de wereld van de Kentering om te zien wat jou het meeste aanspreekt.

Tijdens de dag worden jullie op jullie wenken bediend (tenminste, als dit past bij wie je bent) en wordt er een lunch en diner geserveerd. De kosten voor deze dag zullen 35,- euro bedragen, beide voor spelers en figuranten. Voor de betaling van dit bedrag zal een tikkie gestuurd worden door Ingrid nav je aanmelding.

Graag zien we jullie op deze dag verschijnen om jullie de sprong in het diepe te kunnen laten nemen op deze LARP die uit elkaar klapt van intrige, politiek, macht en verstrekkende gevolgen!

Lieve groeten,

Chantal, Ingrid en Niek

Link inschrijfformulier (VOL!)

Link Discord