Wie zijn wij?

Graag stellen wij ons even voor! Wij zijn Ingrid den Elzen, Niek Schenkeveld en Chantal van Wijngaarden-Bosma. Wellicht dat je ons kent als spelers, figuranten en voorheen vrijwilligers bij de Games-n-Stuff LARP-evenementen. Of wellicht ken je ons van onze andere post-apocalyptische airsoft-LARP APADD-18-A! Of misschien ken je ons helemaal niet, in dat geval maken wij graag kennis!

Onze liefde voor LARP ligt hem voornamelijk in het gezamenlijk beleven van een verhaal, en niet zo zeer in het levend-DND. Bij ons zal je geen ingewikkelde regelsystemen vinden, en ook geen open settings waarin alles maar moet kunnen.

Wij nemen onze deelnemers graag mee in een wereld die realistisch aanvoelt in wat kan en mag, en wat de consequenties zullen zijn voor je daden. Wij hebben dan ook geen monsters, maar figuranten met langlopende rollen en intrigerende verhalen. Wij houden van persoonlijk plot, dus stuur ons vooral je achtergrond! Wij houden van het ‘what you see is what you get’-principe, en zullen ons altijd inzetten om het spel zo echt mogelijk te maken. Al met al streven wij naar een hoge kwaliteit LARP, om onze deelnemers een filmische ervaring mee te geven waarin alles wat uitgespeeld wordt klopt met wat er op papier staat.

Niek en Ingrid regelen de faciliteiten en de catering. Chantal regelt het verhaal en het contact met figuranten en spelers. Wij zijn het beste bereikbaar op dekenteringlarp@gmail.com.

 

Dankbetuigingen

De Kentering is in 2014 opgestart als LARP onder de organisatie Games-N-Stuff. De drie edities van De Kentering onder deze organisatie hebben het evenement gevormd tot wat het is vandaag de dag, en wij, als kersverse organisatie die in hun voetsporen zullen treden zijn hen onze dank verschuldigd.

Alle foto’s getoond op deze website zijn het werk van Robert Bruggeling, Jessica Pol en Chantal Bosma.

Tenzij anders vermeld zijn de symbolen gemaakt door Eva Hageman en Reno van Oostrum.